Sobre
Playlist
Registrar-se
5

Participatie verklaring (Verplicht)

Participar
Visão globalPatentesEndorsements

Participatie verklaring (Verplicht)

Participar

Sobre

In het participatie verklaringstraject leer je over de Nederlandse kernwaarden, vrijheid, gelijkwaardigheid, solidariteit en participatie. Deze cursus sluit je af met een excursie en een certificaatuitreiking.

Een participatieverklaring is een document dat uitlegt wat je moet weten en doen als je in een land wilt wonen. Het vertelt je over je rechten en plichten, zoals belastingen betalen en je aan de wet houden. Het kan ook informatie geven over de taal die je moet spreken en hoe je je kunt integreren in de samenleving. Het kan je laten weten welke kansen er zijn op werk en onderwijs. Daarnaast vertelt het je over de normen en waarden van het land en hoe je je moet gedragen. Het benadrukt ook je rechten en gelijkheid, zoals vrijheid van meningsuiting en gelijke behandeling. Het doel van een participatieverklaring is om immigranten te helpen zich goed aan te passen aan het land en succesvol te zijn in hun nieuwe thuis.

Atividades para concluir

Complete the following activities, earn badges and you will see your playlist progress updated
PVT 1: Wie ben jij en wat vind jij van Nederland
Mandatório
4 horas
View full activity

Habilidades

#Inburgering
Atividades: 4
Iniciado em: 12
Playlist completada em: 0
Tempo para completar: 16 horas
Compartilhar:

Organizadores

Patijnenburg
A Badgecraft roda uma infra-estrutura web para Cidades e Regiões de Aprendizagem. O consórcio Europeu desenvolve esta plataforma com o co-financiamento do programa da União Europeia Erasmus+
Plataforma
Alterar idioma:
Co-funded by the Erasmus+ programme of the European Union
InícioMapaAtividadesPlaylist